+36-37/388-455 admin@m15lorinci.hu
Élelmiszeripari technikus
Szakképesítés azonosítószáma: 54 541 02
Szakmacsoport száma, megnevezése: 21. Élelmiszeripar
Megszerezhető képesítés: 4. év végén a szakmai érettségivel 31 541 14 Élelmiszeripari higiéniai és minőségbiztosítási munkatárs
Iskola rendszerű képzési idő: 4+1 év
Egészségügyi alkalmassági vizsga: Szükséges
Pályaalkalmassági vizsgálatNem szükséges
Képzés munkarendjeNappali
Képzési forma:Szakgimnázium
Az élelmiszeripari higiéniai és minőségbiztosítási munkatárs képes önállóan vagy mérnöki irányítással kezelni a minőségbiztosításhoz szükséges műszereket és a dokumentációt nyilvántartani. Ismeri a minőségbiztosításhoz szükséges előírásokat, közreműködik az üzemi szabályozások kialakításában, részt vesz a folyamatszabályozásban, javaslatot tesz az ellenőrzési módszerekre. Közreműködik a dokumentációk kidolgozásában, hibaanalíziseket végez.

Ezekben az intézményekben indul ilyen képzés: